skip to main content

PARKVIEW ELEMENTARY SCHOOL
SCHEDULE OF CLASSES 2021-2022
 
 
 
TK:                             (200 Minutes Required)          KINDERGARTEN: (200 Minutes Required)
 
8:20 – 9:45                  Instructional Time                   8:20-10:20       Instructional Time      
9:45 – 10:05                Recess                                     10:20-10:45     Recess
10:05 – 11:20              Instructional Time                   10:45-11:40     Instructional Time
11:20-12:00                 Lunch                                      11:40-12:20     Lunch
12:00 - 2:25                 Instructional Time                   12:20-2:10       Instructional Time
                                                                       
 
GRADES 1 & 2:
                                                                        280 Minutes Required – 8:20 – 2:25
 
                                                8:20 – 9:45                  85 Minutes Instructional Time
                                                9:45 – 10:05                20 Minutes Recess
                                                10:05 – 11:25              80 Minute Instructional Time
                                                11:25 – 12:15              Lunch
                                                12:15 -   1:30               75 Minute Instructional Time
                                                1:30 -   1:45                 15 Minute Recess
                                                1:45 -   2:25                 40 Minute Instructional Time
 
GRADE 3:                                                     280 Minutes Required – 8:20 – 2:25 
 
                                                8:20 – 9:45                  85 Minutes Instructional Time
                                                9:45 – 10:05                20 Minutes Recess
                                                10:05 – 11:55              115 Minute Instructional Time
                                                11:55 – 12:45              Lunch
                                                12:45 -   1:30               45 Minute Instructional Time
                                                1:30 -   1:45                 15 Minute Recess
                                                1:45 -   2:25                 40 Minute Instructional Time
 
GRADE 4:                                                     300 Minutes Required – 8:20 – 2:25
 
                                                 8:20 – 10:10               110 Minutes Instructional Time
                                                10:10 – 10:30              20 Minutes Recess
                                                10:30 – 12:00              90 Minute Instructional Time
                                                12:00 – 12:45              Lunch
                                                12:45 –   2:25              100 Minute Instructional Time
 
GRADES 5:                                                   300 Minutes Required 8:20 – 2:25
 
                                                8:20 – 10:10                110 Minutes Instructional Time
                                                10:10 – 10:30              20 Minutes Recess
                                                10:30 – 12:15              110 Minute Instructional Time
                                                12:15 –   1:00              Lunch
                                                1:00 – 2:25                  80 Minute Instructional Time

Are you a student, parent, or community member? Keep in touch with us: